За първи път жена спечели карибското приключение на Poker Stars

Вятърът събори дървета, повреди покрив на кметство

Удължиха забраната за движение на автомобили над 12 т. през Котленския проход

Проф. д-р Силва Андонова става национален консултант по интервенционална неврология

Горанов: Няма манипулации на системата на митниците БАЦИС През юли 2018 г. ще приключи отстраняването и на последната критика от доклада на ДАНС, обяви Георги Костов

24 души са арестувани в Турция по подозрение в „терористична пропаганда“ срещу военната операция в Сирия

68-годишна загина, мъжът й с опасност за живота заради забравени котлони

Св. Синод: Истанбулска конвенция отваря широко вратите към морален разпад БПЦ призова парламента да не ратифицира споразумението

Грабител изтърси портфейл от чанта

Илияна Йотова: Преживяваме един от най-колебливите периоди в развитието на ЕС

Цеко Минев: В Европа правят по 200 лифта, а ние се обясняваме за един

Задържаха 20-годишен, ударил фелдшер в Спешния център в Нова Загора

Община Петрич довършва важни проекти през новата година

Нов център ще има Боровец, избират между 40 архитектурни проекта

Свищовлия счупи скулата на съседа си при побой

Рецидивист лично се жалва на съда от тежка присъда

 

Рецидивист лично депозира жалба в Окръжния съд в Сливен срещу наложената му от Районния съд присъда, като поиска да бъде нацяло оправдан или делото да бъде върнато на прокуратурата за ново разследване – съобщиха от съдебната палата в областния град. М.Я. извършил престъплението, за което го наказали, в съучастие с брат си А.Я. Брат му обаче получил 8 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок. А той – 2 години затвор, ефективно, при първоначален строг режим.

Братята станали клиенти на Темида заради взломна кражба от Областната дирекция по безопасност на храните в Сливен. В нощта срещу 16 януари т.г. те разбили здраво направена преграда и откраднали инструменти и кабели за 780 лева. Вкъщи извадили медните намотки и жици и ги предали на вторични суровини.  Взломната кражба била извършена от М.Я в условията на опасен рецидив, тъй като той имал зад гърба си 5 стари присъди, включително за тежки умишлени престъпления. Брат му бил осъждан веднъж на пробация и плячкосването в Агенцията по безопасност на храните било в условията на повторност.  На заседанието в Окръжния съд в Сливен А.Я. заявил, че поддържа жалбата на брат си, но не иска да бъде променяно неговото условно наказание.  Окръжният съд изцяло потвърдил присъдите от първата инстанция, още повече, че М.Я. не могъл да посочи конкретни доводи и съображения за оневиняването си.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.