Рецидивист нападна и ограби собственик на зоомагазин в Свищов

Рецидивист е задържан в полицейското управление в Свищов за извършен грабеж. В сряда около 15 часа Г.П. на 49 години, който е  криминално проявен и осъждан за кражби, нахлул в зоомагазин в града и след нанасяне на удар в лицето на собственика, от бюро откраднал 650 лева. Срещу Г.П. е образувано бързо производство.

Друг рецидивист пък е аресстуван в полицията Горна Оряховица са извършени кражби. На 7 юли в железничарския град Г.М. на 24 години от село Козаревец отнел четири въдици и велосипед, а по-късно през деня задигнал и мобилен телефон, собственост на друг гражданин.

В сряда след доклад на прокурор от Районната прокуратура в Горна Оряховица, Г.М. е привлечен като обвиняем. Част от вещите,  предмет на престъпление, са установени и върнати на собственика им. Не е вземана мярка за неотклонение, тъй като Г.М. има наложена мярка за неотклонение “Задържане под стража” по друго производство.

Също в Горна Оряховица е образувано досъдебно производство за взломна кражба. За времето от 14 до 17,15 часа на 23 август, след отваряне на заключена врата от жилище в града са отнети 300 евро и около 880 лева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право