Риана само по дантела

Поп певицата Риана, която напоследък се е посветила на развиването на свой бизнес, все по-често рекламира линията си бельо, позирайки облечена в него.

На последния кадър, споделен в профила й в Instagram, Риана е избрала изцяло бяло и дантелено бельо, съчетавайки чорапи жартиери с къс корсет и прозрачни прашки. Снимката събра над 4 милиона лайка и хиляди коментари за перфектната форма на певицата.

Малко преди това, Риана сподели още една снимка, на която промотира сутиен без презрамки, като този път получи хвалби за пищния си бюст.

Певицата, родена в Барбадос, се радва на добри гени, но и полага усилия за фигурата си. Тя не харесва стриктните диети и еднообразните менюта, а разичта на храната от родината й. Затова често се храни с плодове и карибски ястия, обича и да експериментира с екзотични подправки.

Колкото до тренировките, Риана залага на високо интензивно кардио и силови тренировки, за да поддържа форма. Певицата дори има двама лични треньори, които се грижат за разнообразните й упражнения.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица