Рибите да се доверят на интуицията си, а Скорпионите да не прибързват - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Бъдете сговорчиви с вашите колеги, делови партньори и подчинени. В противен случай тяхното противопоставяне ще е причина вместо успех, да изживеете застой, който няма да ви донесе полза. Не е желателно да пътувате. От вашата гъвкавост и практичност зависят не само нормалните отношения, а и по-нататъшното постигане на целите ви. Прибързаността е забранена. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си, но причината е във вашето поведение, което ги е наранило. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, само за да задоволите нараненото си его.

ТЕЛЕЦ

Въпреки напрежението в отношенията денят ви обещава успех и признание, които са заслужени, но будят завистта на околните. Преценете дали да помогнете на колегите си или е по-добре да не им подавате ръка. Отложете планираното пътуване и се заемете със задачите, които трябва да отхвърлите до края на работния ден. Не се изкушавайте да се впускате в романтична връзка, ако сте семейни, защото скоро ще съжалявате, а връщането назад може да се окаже невъзможно. Сексуалните ви отношения не са хармонични и взаимно желани. Не винете любимите си.

БЛИЗНАЦИ

На работното място е във ваша полза да не сте разсеяни и безотговорни към задълженията си, да се задълбочите и да приключите с важна задача, която вече не позволява отлагане. Деловите срещи планирани за днес са успешни, ако не критикувате и изслушвате. С каквито трудности да се сблъскате ги приемете като поредната възможност да блеснете пред колегите си. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, мили жени, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Сексът ви доставя удоволствие, само ако той отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с неговите желания.

РАК

Справяте добре със задачите си, но се постарайте да ги приключите до обед. Следобед ще се наложи да се срещате с ваши колеги, които искат да им помогнете, но преценете дали е във вашите възможности. Отказът ви ще ги разочарова по-малко, отколкото несбъднатата надежда Подтиска ви нежеланието да се подчините на нови разпоредби на работното място, с част от които не сте съгласни. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Направете без колебание крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимия с подарък и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

ЛЪВ

Осъществете професионалните си идеи и предприемете обсъждането на планираните нови проекти. Успех ще жънат занимаващите се със строителство и продажба на недвижими имоти. Предпоставка за успех е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Предпазвайте се от разговори за инвестиции, въпреки че нямате забрана да ги провеждате. Не се опитвайте ако сте семейни жени или пък сте сериозно обвързани, да спечелите нечие сърце, защото може обектът, който сте си избрали да съсипе брака ви. Ще сгрешите, ако се подадете на сексуалните си желания и се обвържете с малко познат партньор.

ДЕВА

Имате сили да преодолеете и най-големите трудности по пътя си и да си гарантирате бъдещи професионални успехи, стига да не се откажете сами. На работното място се справяте отлично със спешните си служебни задачи, но е по-добре да отложите деловите срещи и разговори, за да си спестите бъдещи проблеми. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни, ако искате да се чувствате добре. Семейните жени ще изживеят краткотрайно романтично увлечение, но ако не сте семейни, то може да се окаже прелюдия към стабилна връзка.

ВЕЗНИ

Преценете дали имате свободни средства за инвестиции преди да се подадете на нечие предложения. Бизнесмените да не се изкушават от предложенията са разширяване или обединяване на бизнеса, който развиват, само защото искат да са полезни на свои познати. Начинанията ви носят успех, но за ваша изненада и рискованите сделки. Влюбили сте се неочаквано и силно. От вас зависи да съхраните чувствата си и да спечелите сърцето на любимия човек. Не се поддавайте на желанието на ваши приятели, да ви накарат да прекратите връзката си.

СКОРПИОН

Успехът ви зависи от неотложни промени. Изнервени сте от невъзможността да отхвърлите задачите си до края на работния ден. Вашето безотговорно отношение към поставените задачи ще ви създаде неприятности, без значение дали сте заети в сферата на частния или на държавния сектор. Бъдете внимателни. Не се поддавайте на ухажори, които искат да похарчите парите си за тях и ви омайват, че ви обичат. Изневярата заради внезапно обзели ви чувства, които са моментно състояние, ще ви отдалечи от създадената хармония в сексуалните отношения.

СТРЕЛЕЦ

На работното място за пореден път ще жънете успех и ще заслужите повишение на заплатата или на нова служебна позиция. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, вместо да отстъпите. Бъдете в хармония със себе си и с моралните си принципи. Разрешете още сутринта семейните си проблеми. Подарете сърцето си, ако сте се влюбили днес. Възможно е несемейните жените да изживеят краткотрайно увлечение. Сексуалните контакти може и да не ви доставят очакваното удоволствие, ако не сте изяснили недоразуменията с интимния си партньор.

КОЗИРОГ

Не пропускайте възможностите за отлична изява на вашия интелект и дарби. Длъжни сте да се заемете отговорно и без оплакване със задълженията си. Трудностите, които изобщо не очаквате, ще се превърнат в поредната причина за още по-голямата ви активност и желание да се докажете и ще успеете. В семейните отношения и в общуването с партньора си са възможни проблеми. Раздразнителността ви подтиква да нагрубявате и да дразните. Добре е да се въздържате. Въпреки че нямате желание за секс си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

ВОДОЛЕЙ

Не спорете с вашите колеги без причина или само защото сте гневни на някого и търсите на кого да излеете яда си. Не правете опити да осъществите плановете си без оглед на средствата. Начинанията са неуспешни. Откажете се от тях и се отдайте на служебните си задължения, които ще ви донесат успех, ако ги приключите в срок. Личният ви живот е в криза, защото се чудите дали да останете с брачния си партньор или е по-добре да се разделите. Трябва да решите дали да продължите живота си заедно. Сексът няма да ви даде отговор на притесняващите ви въпроси.

РИБИ

Вашите професионални планове може да се променят в негативна посока, ако се доверите на късмета си или поверите работа си на вашите колеги, които може нарочно да ви провалят, вместо да си помогнат, а оправданието след това ще е така поднесено, че виновните ще сте вие. Вслушвайте се в интуицията си. Предпазвайте се от влошаване на отношенията с вашите колегите и делови партньори. Не проявявайте агресия. Вечерта очаквайте проблеми в семейството. В моментът на истината преценете имате ли все още чувства към него.Не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото след това ще съжалявате. Възможно е ако сте несемейни да се увлечете в нова романтична връзка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп