Ривалдо: Дойдох в България да видя сина си с купата

Бразилската легенда Ривалдо пристигна в България часове преди мача между "Славия" и "Левски". Световният шампион със "Селесао" от 2002 година си пожела да види сина си Ривалдиньо, играч на „сините“, как вдига купата на България.

"За първи път съм във вашата страна и съм много щастлив, че най-после успях да дойда - каза Ривалдо на летище "София". - Ще гледам мача на живо и съм много радостен, че ще видя сина си. Не знам обаче дали ще играе. Ривалдиньо имаше определени проблеми, но в последния мач взе участие през второто полувреме. Дано всичко е наред и да може да играе и във финала. Щастлив съм, че вкара и гол в миналия мач. Той има голямо бъдеще. Дано само да е всичко наред със здравето му и да бъде на 100 процента като играе. Много се радвам, че Ривалдиньо е част от "Левски". В момента е тук и мисли само за представянето си в българското първенство, което според мен е на добро ниво. Но ако играе и се представя на силно, може да премине в друг по-добър клуб. За целта обаче трябва да работи здраво. Стискам палци "Левски" да победи и да видя сина си с купата, но все пак това е финал. Знам малко за треньора на отбора Делио Роси, но разбрах, че е добър. Ривалдиньо е много доволен, че работи с него."

Синът на бившия нападател на „Барселона“ пристигна през зимата от румънския „Динамо“ (Букурещ). Контузии обаче нарушиха и без това закъснялата му подготовка, което му попречи да изиграе повече мачове за „сините“. Към момента Ривалдиньо има 5 мача за "Левски" и един гол. Отбеляза го от дузпа при победата над "Ботев" с 3:2.

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ