Роби Уилямс лъсна по голо дупе (СНИМКА)

Звездата призна, че забравя текстовете си заради наркотиците

Актрисата Айда Фийлд предизвика фурор в социалните мрежи, като сподели скандална снимка на съпруга си Роби Уилямс в дома им в Ел Ей. На снимката хитовият изпълнител е с гръб към камерата на балкона, но най-любопитното е, че е гол до кръста.

Кадърът в иснтаграм е озвучен с песента Take That - Everything Changes. По-рано този месец Роби имаше емоционално завръщане у дома, след като бе разделен със съпругата си Айда и децата им за 21 дни покрай пандемията. Той се завърна от Австралия и се изолира от семейството си, докато Айда остана в Лос Анджелис с децата им – Теодора, Чарлътн, Колет и 18-месечния Бю.

Сега обаче всички са отново заедно и изглежда се забавляват, дори по време на изолацията.

Преди дни Роби Уилямс направи шокиращи признания, че заради дългата употреба на наркотици в миналото, забравя текстовете си и си помага с аутокю на всеки концерт.

46-годишният певец, който от 20 години не употребява алкохол и наркотици разкри още, че вече мозъкът му не е същият.

„Ако си на стадион пълен с хора и си взимал много наркотици през годините, мозъкът ти няма как да работи правилно. И последното нещо, което искаш да споделиш пред 80 000 човека е: „Да, забравих си текста“. Затова ползвам аутокю, тъй като страдам от тревожност в напрегнати ситуации, сподели пред „Sun on Sunday“ певецът.

[embed]https://www.instagram.com/p/B_y6Kuxnplp/[/embed]

Коментари

Задължително поле