Родители нападнали ученик, който набил сина им

Глобяват за хулиганство родители на гимназист, които набили тийнейджър, който преди това участвал в бой срещу техния син. Майката и баща са наказани да платят по 100 лева глоба. Санкцията е от Районния съд в Исперих, който се е произнесъл по съставените актове по Указа за борба с дребното хулиганство. Това съобщиха от полицията в Разград.

Боят над тийнейджъра станал във вторник по обед на бенизностанция в Исперих. Тогава 37-годишната С.И. и мъжът й Е.А. (38г.) засекли там 16-годишния С.А. от село Голям Поровец. От сина си знаели, че той е бил в група, която го набила на 16 септември. Тогава 17-годишният Н.А. от село Китанчево бил нападнат от шест момчета на 15 и 16 години в двора на училището им в Исперих. По неофициална информация те се нахвърлили върху него заради момиче, с което младежът си комуникирал в социална мрежа. След побоя 17-годишният бил приет в болница с контузни рани по главата и тялото. Имал и счупен нос.

Когато този вторник родителите му попаднали на един от нападателите, те тръгнали да му търсят сметка за нападението над тяхното дете. Разразил се скандал и възрастните нанесли серия от удари по главата и тялото на момчето. Свидетели спрели разправията и викнали полиция. На семейството били съставени актове за хулиганство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България