Родният трибагреник и националният химн ще открият "Левски" - ЦСКА

Повече от 6 хиляди билета бяха продадени за утрешното дерби между "Левски" и ЦСКА. Огромен интерес към събитието има и от десетки чуждестранни журналисти, които са заяви желанието си да присъстват на големия мач в събота.

В часовете преди срещата между "сини" и "червени" се очаква интересът към билетите да се засили и близо 15 хиляди да присъстват по трибуните на Националния стадион "Васил Левски".

По традиция и двете агитки подготвят импровизирани шествия - това на гостите от ЦСКА ще започне по-рано - в 12:30 ч. от градинката "Кравай" до НДК, а това на "Левски" - 45 минути по-късно от фенклуба на бул. "Тодор Александров".

През целия път до стадиона привържениците ще бъдат охранявани от полицията, а улиците по които минават, ще бъдат затворени за движение, съобщава БТВ.

Освен приятно време, отлично подготвен терен и нови съблекални, домакините имат и още една изненада за всички зрители - деца от школите на "Левски" и ЦСКА ще развеят знамето с размери 24 на 9 метра непосредствено преди началния съдийски сигнал на рефера Никола Попов. В този момент на стадион „Васил Левски" ще прозвучи и националният химн.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България