Роклята за бала пет пъти по-евтина на старо

Предлагат се и комплекти с обувки, чанти и бижута

Около месец преди събитието търговията процъфтява, над 6000 обяви заливат интернет

Дизайнерските рокли от миналогодишните колекции вървят от 200 до 400 лева

Находчиви абитуриенти масово купуват на старо рокли и костюми за предстоящите балове, като така целият тоалет излиза от три до пет пъти по-евтино. Само в два от най-популярните сайтове за безплатни обяви в интернет има над 6000 предложения. Най-атрактивните оферти се разграбват за часове, видя “Труд”.

Оказва се, че все повече младежи решават да спестят пари, като си набавят тоалет изгодно, и малко повече от месец преди важното събитие търговията процъфтява.

Най-високи са цените на тоалети от миналогодишните колекции, те вървят средно по 200-400 лева за маркови рокли. Тези на най-известните родни и световни дизайнери струват от 300 до 800 лева. Потребителите подробно описват кога и за каква сума е купена дрехата и я продават за около една трета от цената.

Рокли от по-старите колекции струват дори пет пъти по-евтино от първоначалната цена и може да се намерят стотици предложения - от 50 до 100 лева.

В борбата за привличане на клиенти бившите абитуриенти дори предлагат да изпратят роклята с куриер за проба или да се срещнат лично с потенциалните купувачи.

В обявите се прилагат множество снимки и дори клипчета, подробно се описват размерите и материята на тоалета.

Много от “търговците” предлагат да си спестите обиколки по магазините като предлагат всичко необходимо за специалната вечер - рокля, чанта, обувки, бижута и различни връхни дрехи, като за пакетни покупки се предлагат и изгодни отстъпки.

 

Изгодно

От 50 до 250 лева за костюм

Офертите за момчетата, които искат да си набавят изгодно костюм са значително по-малко, но все пак са стотици. Мъжките костюми също се предлагат два-три пъти по-евтино от първоначалната им цена и така може да се купят на цена от 50 до 250 лева. Марковите достигат 400 лева. Към много от тях се предлагат ризи, колани и обувки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България