Рок група Хоризонт закри Фестивал на греяното вино в Благоевград

В последния ден от фестивалната фиеста на греяното вино жители и гости на града се насладиха на разнообразните кулинарни и питейни изкушения под акомпанимента на рок бандата Хоризонт. Фестивалът се проведе в четири поредни дни и посрещна едни от най-добрите български изпълнители.

Стартът поставиха шумните Обратен ефект, във втората вечер златните хитове на Илия Ангелов от „Диана Експрес“ подгряваше посетителите на феста. В съботнарта вечер, Монти от Ice Cream излезе на сцената за доброто настроение на ценителите на виното. Фестивалът на греяното вино закриха рок легендите от група Хоризонт.

Гостите на феста можеха да избират измежду десетки различни вкусови вариации на божествена напитка, както и да похапнат разнообразни месни и други кулибнарни изкушения.

Фестивалът на греяното вино е първият по рода си. Събитието акцентира върху изобилието от рецепти за любимата напитка в студените месеци - греяното вино.

Стартът на Фестивал на греяното вино бе даден на 16 ноември в Благоевград. Това беше и първото място от обиколката, която предстои. Фестивал на греяното вино ще посети и други градове от Югозапада.

Коментари

Задължително поле