Роналдо в интензивното

Роналдо е вкаран спешно в интензивното на болница в Сан Мисес на остров Ибиса. Бразилецът, един от най-великите нападатели в историята, е получил тежко възпаление на белия дроб. Все още никой не дава информация какво точно е състоянието на 41-годишния двукратен световен шампион. Единственото съобщение е, че звездата се подобрява.

Роналдо изкара дълго време в Русия на световното първенство. Засече се и с Христо Стоичков на мача на звездите от Европа и Южна Америка в Ереван. Феномена бе един от посланиците на ФИФА на Мондиал 2018 и често бе забелязван до президента на световната централа Джани Инфантино.

Заради болестта Роналдо е отказал покана да гледа мача за купа „Сантяго Бернабеу“. Там „Реал“ (Мадрид) победи „Милан“ с 3:1.“Росонерите“ отказаха да играят с „Левски“ на същата дата, след поканата на „кралете“. Дебютен гол за „Милан“ вкара Гонсало Игуаин, бивш играч на „Реал“, дошъл на „Сан Сино“ от „Ювентус“. Европейските шампиони бяха безмилостни с попадения на Гарет Бейл, Карим Бензема и Борха.

Милан“ планира да привлече Тимуе Бакайоко от „Челси“ за един сезон под наем с опция да го откупи срещу 35 милиона паунда следващото лято. Миналата година френският национал бе взет срещу 40 милиона лири от „Монако“. А „Реал“ не спира да атакува „сините“ от Лондон с оферти за Еден Азар. Президентът Флорентино Перес вече е склонен да сложи на масата исканите от Роман Абрамович 200 милиона паунда.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят