Роналдо пак на "Олд Трафорд", Модрич - №1 в Европа

Жребият на Шампионската лига определи - Кристиано Роналдо ще се завърне на "Олд Трафорд". За съжаление на феновете на "Манчестър Юнайтед" не като футболист на "червените дяволи", а като съперник - с екипа на "Ювентус".

Групата на смъртта стигна и до Белград. "Пари Сен Жермен", "Ливърпул" и "Наполи" ще гостуват на дебютанта "Цървена звезда".

Големи дербина ще види и групата на "Барселона". Там са още други два бивши еврошампиона - ПСВ "Айндховен" и "Интер", както и набиращият скорост "Тотнъм".

България ще гледа само по телевизията Шампионската лига. Нито един тим или наш футболист няма да участва в турнира на милионерите. А за сметка на това шест клуба от Източна Европа ще са част от голямото шоу.

"Реал" логично обра наградите на церемонията в Монако. Кейлор Навас стана вратар №1, Серхио Рамос получи приза за най-добър защитник, а Лука Модрич за най-добър халф. Голямата битка беше кой ще е футболист №1 на последния сезон в европейския футбол, за който от България гласува единствено "Труд". Модрич изпревари Криситано Роналдо и Мохамед Салах. Хърватинът бе избран за №1 и на Монидал 2018.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят