Роналдо призна за близнаците и напусна Русия

След триумфи на Евро 2016 и в две поредни Шампионски лиги плюс Примера дивисион славният Кристиано Роналдо напусна терена с наведена глава. Предвождани от мобилния „динамит” Артуро Видал бойните натури от Чили „зашиха” усмивката на футболист №1 в света. А Русия се раздели с една от мегазвездите на планетата – Кристиано отлетя и няма да играе в малкия финал.
В миксзоната португалецът не каза и дума пред чакащите го журналисти. Посланието към медии и фенове дойде чрез фейсбук. В него Роналдо призна, че вече има двама близнаци от сурогатна майка. Те са се родили на 8 юни и нападателят все още не ги е виждал.

„Както винаги служих на националния отбор с тялото и душата си, въпреки че се родиха синовете ми – написа Роналдо. – За съжаление не успяхме да постигнем резултата, за който бяхме дошли в Русия. Но съм сигурен, че ще продължим да радваме португалския народ. Президентът на футболната федерация и треньорът ми показаха уважение, което никога няма да забравя. Много съм щастлив, че най-накрая ще мога да бъда при синовете си.”
Двете деца са се родили на неизвестно място в Щатите. Първият син на Роналдо – Кристиано-младши, също е от сурогатна майка. А из целия свят пълзи новината, че новата приятелка на звездата Джорджина е бременна в петия месец. Купите на Роналдо няма да се увеличат в Русия, но семейството му със сигурност става все по-голямо.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете