Роналдо си подари звяр за 130 000 евро

Кристиано Роналдо не спира да попълва автомобилния си сезон. В своя профил в инстаграм новият Кавалер на "Златната топка" показа какво си купи за Коледа. В гаража на Роналдо вече е Mercedes Benz GLE 63 AMG. Цената на луксозния автомобил с 585 конски сили е около 130 000 евро.

Из профила на европейския шампион могат да се намерят снимки със снежнобяло "Ферари". От тази година е и черното "Ламборгини Авентадор", което струва 290 000 евро. Роналдо го купи след победата на "Реал" с 6:1 над "Бетис" и на сутринта написа под снимката с бегачката просто "добро утро".

В същото време Диего Марадона нападна Кристиано, обвинявайки го, че не е в най-добрата си форма. "Иска ми се осминафиналът в Шампионската лига между "Наполи" и "Реал" да се играе още утре - каза аржентинският идол, който е икона в Неапол. - Роналдо не е във форма. Но през февруари може отново да влезе. Ако трябва да описвам музикално, Роналдо е като AC/DC, а Лео Меси е реге."

Въпреки критиката от дон Диего звездата на "Реал" бе избран за най-добър спортист на 2016 година от европейските информационни агенции. Второто място в анкетата между 27 медии е за тенисиста Анди Мъри (№1 в света), а трета остана трикратната олимпийска шампионка в плуването от Рио - унгарката Катинка Хожу.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят