Роналдо си тръгва, ако „Реал“ вземе Азар или Гризман

Голямата звезда на „Реал“ Кристиано Роналдо заплаши да напусне клуба. Португалецът е готов да напусне „Сантяго Бернабеу“, ако в тима бъде привлечен Еден Азар от „Челси“ или Антоан Гризман от „Атлетико“.

Въпреки че „кралете“ са на върха в Примера дивисион и на 1/4-финал в Шампионската лига, президентът Флорентино Перес и треньорът Зинедин Зидан търсят дългосрочен план за бъдещето на отбора.

Роналдо вече е на 32 години, а Серхио Рамос и Лука Модрич са на по 31. Опитният Пепе дори е по-стар - 34-годишен. Защитникът си тръгва това лято. „Реал“ се нуждае от свежа кръв, но Роналдо има глас при определянето на трансферната политика. Португалецът иска нов вратар, привличане на партньор на Серхио Рамос, добър халф и централен нападател. Кристиано вече не желае да си партнира с Карим Бензема и дори е заявил, че идеалните играчи за този пост са Пиер-Емерик Обамеянг, Пауло Дибала, Муса Дембеле или Килиан Мбапе.

Желанията на Роналдо станаха ясни часове след като негова снимка спря дъха на фенките му. Португалецът пусна снимка, на която позира гол пред обективите за нова рекламна кампания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят