Роналдо срещу германци - 22 мача, 26 гола (ИНФОГРАФИКА)

Кристиано Роналдо, голямата звезда на „Реал“ (Мадрид), се е разписал цели 26 пъти в 22 мача срещу германски отбори. Това прави средно по 1,18 гола на среща. През миналия сезон португалецът мушна 5 от шестте попадения във вратата на "Байерн" (Мюнхен) на фаза 1/4-финал в Шампионската лига. Тогава "Кралския клуб" спечели и двете срещи - с 2:1 и 4:2. Роналдо има 9 попадения в 6 двубоя с "баварците".

В момента 33-годишният нападател се намира в чудовищна форма - 26 гола в последните 15 мача за "Реал". Кристиано може да продължи серията си в сряда вечер на „Алианц Арена“. Тогава е първият мач от 1/2-финалите в Шампионската лига между "Байерн" и "Реал". Двубоят беше поверен на холандския съдия Бьорн Кайперс. Реферът ръководи финала в турнира между "белия балет" и "Атлетико" (4:1) през 2014-а в Лисабон, след който "Реал" триумфира с десети трофей в турнира.

Роналдо срещу германци - 22 мача, 26 гола (ИНФОГРАФИКА)

А Ривалдо, бившият ас на „Барса“, предрече бляскаво бъдеще на своя сънародник Неймар, но...Само при положение, че продължи кариерата си в „Реал“ (Мадрид).

„Ако иска да стане номер 1, трябва да напусне ПСЖ и да премине в тима от Мадрид“, лаконичен бе Ривалдо.

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят