Роналдо с уникален гол за 3:0 на Реал Мадрид срещу Ювентус (ВИДЕО)

Европейският клубен шампион Реал Мадрид продължава да мачка всичко по пътя си в Шампионска лига, след като победи миналогодишния финалист Ювентус с 3:0 насред Торино.

В големия герой за "белия балет" се превърна Кристиано Роналдо, който наниза два гола във вратата на "бианконерите" и вече има 9 попадения в 6 мача срещу тях в турнира на богатите. Вторият му беше изпълнение от най-висша класа, след като се разписа с рядко виждана задна ножица, която със сигурност ще влезе в историята на надпреварата, пише Gol.bg.

В 63-ата минута Киелини и Джанлуиджи Буфон не се разбраха и Роналдо се озова на чиста позиция, но до аутлинията. Той върна назад, резервата Лукас Васкес отправи удар, но вратар №1 на 2017 г. изби. После обаче Кристиано с феноменална задна ножица се разписа за 2:0 за Реал! По този начин португалецът се превърна в първия футболист в историята с голове в 10 поредни срещи в Шампионска лига.

Mмадридчани постигнаха първи успех в Торино от сезон 1961/61, когато се наложиха с 1:0 за КЕШ. "Бианконерите" пък допуснаха първа загуба у дома в Шампионска лига от 23 мача насам.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят