Рони Ромеро забива в Монтана на фестивал срещу насилието сред децата

Рок звездата Рони Ромеро ще извиси глас на сцената в Монтана. Първото гостуване на Ромеро в България и единственият му концерт в тази част на Европа до края на 2018 ще бъде част от програмата на седмото издание на фестивала „Изкуството е...“ в петък.

Фестивалът в областния град в Северозапада има и социален акцент - тазгодишното му издание е свързано с проблема с насилието сред децата и агресията в училище. В рамките на рекламната кампания на събитието се представят интервюта по темата с български и световни артисти, сред които Рони Ромеро, Йоана Буковска, Джони Джоели, Александър Атанасов и други. „Изкуството трябва да присъства в живота на всяко дете, защото то учи децата да мечтаят, да бъдат преди всичко добри хора и да опознаят същността на живота! Всяко дете се нуждае от обич и подкрепа, за да е щастливо! Щастливо ли е, то няма да бъде агресивно!“ , заявиха организаторите.

На сцената Рони Ромеро ще бъде в компанията на ERIDAN, а за пръв път на фестивала ще забият и The A.X.E. Project – една от най-успешните симфоник метъл банди в България, която ще представи композиции от предстоящия си нов албум. Подгряващи групи ще бъдат младежки рок банди от региона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България