Бирената диета – радост за небцето Тя наистина е ефективна, но има строги правила

Петролни гиганги харчат стотици милиони за информация срещу глобалното затопляне

Гражданската авиация по света изпитва остър недостиг на пилоти

Тръмп отмени санкции срещу Северна Корея часове след налагането им

Германия арестува 11 души за подготовка на терористични нападения

Русия започва серийно производство на ракетите „Ангара“

Заличават 18 туроператора от националния регистър

Тръмп удари рамо на Нетаняху преди вота (обзор) САЩ може да признаят Голанските възвишения за израелски (ИНФОГРАФИКА)

България започна с хикс евроквалификациите, младок на крачка от мечтан дебют

Ердоган: Израел няма право да окупира Голанските възвишения

Копие на чудотворната икона Богородица Всецарица пристигна в София

Елиф от „Намери ме“ стана на 10 години Малката актриса Изабела Дамла Гювенилир е родена в Ню Йорк

Ана Бърнабич: Сърбия не трябва да забравя жертвите на натовските удари

Саудитска Арабия иска минимална цена на петрола от 70 долара за барел

САЩ с нови санкции срещу Иран

„Росатом” представи система за контрол на средствата Генадий Сахаров показа иновативната система Total Cost Management Nuclear Construction (TCM NC)

„Прозрачността и контролът върху стойността и бюджета във всеки един етап от строителството превръщат един проект в икономически изгоден и максимално привлекателен.” Това изтъкна директорът по капиталови инвестиции, държавен строителен надзор и държавна експертиза на „Росатом“ Генадий Сахаров по време на работната среща между част от ръководстовото на държавната корпорация, представители на българската и руската асоциации на организациите в атомната индустрия, независими експерти по ядрена енергетика и университетски преподаватели.

Той запозна участниците в срещата с иновативната система Total Cost Management Nuclear Construction (TCM NC), която позволява ефективно да се оценява, контролира и управлява стойността на различни проекти и сроковете за тяхното изпълнение. Програмата е създадена от екип на „Росатом“ на базата на богатия международен опит, като руската корпорация е пионер в прилагането й за атомния сектор. Определяйки точно стойността на изграждането на проекта във всеки един момент, тя дава възможност за прецизни прогнози, които подпомагат контролирането на бюджета и проследяването на неговото изпълнение. Методът, изграден на базата на най-съвременните цифрови технологии, позволява да се вземат решения на всички нива на управление и е приложим във всички сфери на бизнеса.

По време на работната среща представители на българската и руската асоциации на организациите в атомната индустрия подписаха контракт за сътрудничество.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.