Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Шефът на СЗО: Трябват бързи действия за спиране на епидемията от коронавируса

„Росатом” представи система за контрол на средствата Генадий Сахаров показа иновативната система Total Cost Management Nuclear Construction (TCM NC)

„Прозрачността и контролът върху стойността и бюджета във всеки един етап от строителството превръщат един проект в икономически изгоден и максимално привлекателен.” Това изтъкна директорът по капиталови инвестиции, държавен строителен надзор и държавна експертиза на „Росатом“ Генадий Сахаров по време на работната среща между част от ръководстовото на държавната корпорация, представители на българската и руската асоциации на организациите в атомната индустрия, независими експерти по ядрена енергетика и университетски преподаватели.

Той запозна участниците в срещата с иновативната система Total Cost Management Nuclear Construction (TCM NC), която позволява ефективно да се оценява, контролира и управлява стойността на различни проекти и сроковете за тяхното изпълнение. Програмата е създадена от екип на „Росатом“ на базата на богатия международен опит, като руската корпорация е пионер в прилагането й за атомния сектор. Определяйки точно стойността на изграждането на проекта във всеки един момент, тя дава възможност за прецизни прогнози, които подпомагат контролирането на бюджета и проследяването на неговото изпълнение. Методът, изграден на базата на най-съвременните цифрови технологии, позволява да се вземат решения на всички нива на управление и е приложим във всички сфери на бизнеса.

По време на работната среща представители на българската и руската асоциации на организациите в атомната индустрия подписаха контракт за сътрудничество.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.