Ротари клуб в Търново награди изявени ученици

Отличията бяха присъдени за четвърта поредна година

За четвърта поредна година Ротари клуб във Велико Търново награди изявени ученици. Отличията са за деца от старата столица, които са лауреати и победители от национални олимпиади през 2018-2019 г.

Наградени бяха учениците, класирали се на първо, второ и трето място на национални олимпиади. На редовна среща на клуба президентът Росен Великов и елект дистрикт гуверньорът Митко Минев, раздадоха парични награди на 9 деца - Валентина Блажева, Ванеса Мюл, Есин Мехмедали, Александра Младенова и Елеонора Дончева от ПЕГ „Проф. Д-р Асен Златаров”. От ПМГ „Васил Друмев” награди получиха Жара Еленска, Цветина Борисова и Габриела Димитрова, а от ЧПГ ‘Аркус” беше отличен Денислав Бончев.

„Пожелавам ви да се развивате и да надграждате постигнатите резултати” каза Росен Великов. Призьорите бяха поздравени и от президентите на Интеракт - Кристина Илиева и на Ротаракт - Мартина Маринова. Те отправиха покана към учениците да присъстват на сбирка на клубовете им, за да опознаят целите на ротарианството и евентуално да бъдат следващите нови попълнения на клубовете.

Коментари

Задължително поле