Руган от Любо Пенев пак свири на ЦСКА

Любо Пенев изригна гневно срещу Николай Йорданов след 1:0 на ЦСКА срещу „Лудогорец“ за Купата на България. „Нали няма как да ни свири следващия мач?“, попита Ел Голеадор пред тв камерата веднага след дуела в Разград.

Минаха два мача на ЦСКА и Николай Йорданов отново ще е съдия. На него го определиха за първия полуфинал за Купата на България срещу „Ботев“ (Пд) в Коматево. Гневът на Пенев срещу арбитъра в Разград беше неотсъдена дузпа за „червените“, спестени картони на играчи от разградския тим и няколко обратни фаула. В кариерата си Йорданов има грехове към ЦСКА в мачове срещу „Сливен“ и „Левски“, които са оказвали фатално значение за резултата. В момента обаче арбитърът е със статут „най-добрите на БФС“.

Почти сигурно е, че Тиаго няма да играе в дуела срещу „Ботев“. Португалецът се контузи в първата минута на мача срещу „Берое“ (2:0) и участието му във вечното дерби в събота също е под въпрос. Пенев ще обяви групата за двубоя във вторник и чака до последно информация за състоянието на офанзивния халф. Кристиян Малинов би трябвало да е възстановен и за двата двубоя. Националът се контузи при гола си в 89-ата минута срещу „Берое“.

ЦСКА спечели купата на България за последно през 2016 година, а на следващата „Ботев“ триумфира с трофея.

Съдийската комисия на БФС обяви Станислав Тодоров за рефер на другия полуфинал за купата между „Локо“ (Пд) и „Септември“. Мачът е във вторник от 19 ч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ