Румен Петков, АБВ: 80% от кандидатите ни за депутати са нови лица

Снимка: БНТ

Над 80% от предложенията в кандидат-депутатските листи на партия АБВ са нови лица. 40% са хора до 35-годишна възраст, с много силна професионална подготовка, езикова култура. Близо 96% от кандидатите на АБВ са с висше образование.
Това заяви Румен Петков, една от знаковите фигури в партията, по БНТ.

По думите му, това е енергия на обществото, „която ние съвсем целенасочено предлагаме от гледна точка на необходимостта от сериозни промени, които да дадат усещане на обществото за сигурност, но и за почтеност и публичност в политиката“.

Според Петков, хората, които са поели ръководството на АБВ са подготвени, опитни и със своя публичен обществен живот са гаранция за почтеност, за морал и за професионализъм.

„В цял свят политическите партии и обществата се опитват да изградят политическа класа в добрия смисъл на думата. За съжаление у нас не се получи. В немалко случаи отделни депутати позорят политиката“, обясни Петков.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

 1. Да ама ти и другарите ти сте от старите к…….и! Ах,как ще дърпате конците на куклите!

 2. И аз така разбирам, цялата сган натегачи,
  всички провинциални мераклии да депутатски стол,
  с алчно пробляскващи погледи и богата „езикова култура“
  са се устремили към АБВ, с едничката надежда,
  че където е текло власт и далавери, пак ще тече .
  ама надали ..

 3. само идиот може да вярва на шайка на която главатарят казва, че няма да гласуват за заема, а на следващия ден 100% гласуват за….

 4. То пък другите партии са честни и неопетнени.Колко трогателно.!!!Успех на АБВ!

 5. Здравейте,
  Аз съм доктор Бен Питърсън, заемодател на частни заеми, който дава времеви възможности за заеми. Имате ли някакви финансови затруднения? Нуждае се от заем за консолидиране на дълга, при 2% строителство, кредит за недвижими имоти, рефинансиране, лични, бизнес цели или спешни пари? Вие сте бизнесмен или жени, които мислят за разширяване на вашия бизнес предлагат кредитиране от всякакъв вид. Ако се интересувате, свържете се с нас днес (24hoursloanservices@gmail.com)

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.