Румен Петков към Нинова: Не гледай на „Коалиция за България“ като на Техноимпекс

"Скъпа, Корнелия! Пиша „скъпа“, защото ще струваш прекалено скъпо на БСП и на България. Първото не е мой проблем, но не бива да гледаш на „Коалиция за България“, като на ТЕХНОИМПЕКС." Това написа във фейсбук председателят на АБВ Румен Петков. Коментарът му е по повод пост на Корнелия Нинова във връзка с учредяването на „Коалиция за България“ от АБВ.

"Когато си бил президент на държавата и си стоял на парадния вход, да се опитваш да се върнеш в политиката през задния, като крадеш името на собствената си партия, за да помогнеш на опонентите й - по-голямо унижение за Георги Първанов едва ли може да има", коментира вчера лидерката на БСП.

"Как си се сдобила с ТЕХНОИМПЕКС, знаете ти и Иван Костов. Как сте разгонили партиите от „Коалиция за България“, знаете ти, Сашо Радославов (ДСХ), Елена Нонева (ПДС), Катя Атанасова (ОБТ) и Спас Панчев (Земеделците)", отговаря Румен Петков.

"В „Коалиция за България“ винаги е имало атмосфера на взаимно уважение между равнопоставени политически партии, която ти може би няма да разбереш", допълва Петков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика