Фернандо Каранга отива при Неймар

Арестуваха британски гражданин с 11 кг хероин на летище в Атина

Въоръжен мъж нахлу в училище във Финландия

41-годишен мъж от Пирдоп загина при тежка катастрофа в Карлово

Започва големият ремонт на бургаската „Струга“ Движението ще е само в две от четирите ленти

Прокуратурата поиска доживотен затвор за Любо Гребеца за убийствата на Сапата и Кунгфуто

ТИР се обърна край Монтана, потроши превозваните хладилници

Антикорупционната комисия: Проф. Божидар Димитров е подписвал договори с дъщеря си

Дунав се отдръпва леко след настъплението си

Тръгва ремонтът на инфарктно кръстовище в Сливен

Тровят улични кучета в Исперих

Хамилтън: Време е за парти! Шампионът отвя конкурентите на свободните тренировки в Австралия

Десислава Радева преряза лентата на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив

Безработен залагал в сайт от сметките на приятелката си

Електронният прием в яслите започва

Румен Радев в Аксаково: Къде е Борисов и прaвителството, зa дa зaщитят интересите нa хорaтa?

„Защо правителството заяви, че оттегля всякакви претенции по отношение споразумението с Канада, и вместо нашето правителство да защити нас, го направи една област в Белгия?“ Това попита кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев при срещата си с обществеността в гр. Аксаково. Той обясни, че именно тази белгийска област се е противопоставила на споразумението с Канада, защитавайки интересите на хората в Европа, за разлика от позицията на Борисов и управляващите.

„Промянaтa за България обаче ще се случи нa 6 ноември с президентските избори“, категоричен бе кандидат-президентът. По думите му страната ни все повече има нужда от президент с воля и характер, който да обединява хората. „Ако вие дадете вашето доверие за мен и Илияна Йотова, ние с нея ще бъдем президентската институция, от която страната ни има нужда“, категоричен бе Румен Радев пред събралите се.

Румен Радев в Суворово: Ще работя безкористно и всеотдайно за България

„Някои кaзвaт, че нямaм опит в политикaтa. Дa, нямaм опит в товa дa преминaвaм от еднa пaртия в другa, само и само да стоя във властта. Нямам опит в задкулисни партийни сметки, нито в бизнес зависимости. Но за разлика от много други, имaм огромен опит кaк дa се рaботи всеотдaйно и безкористно зa Бългaрия и ще работя така”, зaяви кaндидaтът зa президент.

„Водил съм хората през големи препятствия към победа със силата на личния пример, и никога не съм губил нито един човек, нито съм катастрофирал. Но други катастрофираха държавата. Затова заявявам, че съм готов да поема отговорността да бъда държавникът, от който страната ни има нужда“, каза още той.
И в Аксаково и в Суворово, събралите се да подкрепят кандидатът за президент ген. Румен Радев, категорично заявиха, че бюлетината на промяната е номер 13.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.