Румен Радев ще продължи инициативата „Българската Коледа“

Новоизбраният президент Румен Радев ще продължи благотворителната инициатива „Българската Коледа“. В профила си във фейсбук, Радев заяви, че инициативата трябва да продължи, въпреки пробойните в здравната система и че тя няма да ги излекува, но всички заедно можем да се обединим и да подкрепим инициативата.

Тази година „Българската Коледа“ е посветена на хронично болните деца. Благотворителното начинание ще събере на една сцена десетки български популярни лица и изпълнители тази вечер в Народния театър. Сред звездите са Миро, Графа и Виктория Георгиева, „Фондацията“, Николина Чакърдъкова, Веселин Маринов, Славин и Християна Лоизу, Люси Дяковска и A.V.A., Ненчо Балабанов, Крисия, българският представител в детската Евровизия за 2016 г. Лидия Ганева, Преслава и др.

Честито Рождество, скъпи сънародници! Нека годината донесе мир, любов и благодат във всеки дом! Днес ще се състои благ…

Публикувахте от Румен Радев в 25 декември 2016 г.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (9)

  1. Да продължи, но наистина да се нарича Рождество Христово, за да има и духовна полза!
    Честито Рождество Христово! Слава във висините Богу и на земята мир, между човеците благоволение!

  2. Кой беше тоя Ръдев?Прасе от свинеферма или …. свинята.

  3. Как можаха този пъпеш да го изберат за президент? Та той е кръгъл като военната си шапка. Убеден съм че ще го смъкнат много преди да му изтече мандата. Вместо да вкарат всички комунисти без съд и присъда в някой лагер (например Белене), те ин дали да си развяват байряка. Костов е виновен, вместо да краде да беше ги обявил извън закона. „Бели якички -агнешки главички!!!“ На ви сега комунистическа кратуна.

    1. Прав си – тия са се изприщили от злоба и по г…вете си . Кеф !

  4. флинт се е надървил от комсомолски ентусиазъм 😀

    1. Във всеки случай е по-добре надървен , отколкото като тебе – cornholio=увиснал .

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.