Прокурор Иван Гешев за фалшивите инвалидни пенсии: В основата на проблема е невъзможността НОИ да контролира разходваните средствата от ТЕЛК

Министър Ангелкова: Предвиждат се по-високи глоби за унищожаване на дюни – до 50 хиляди лева

Защо държавата е като фурна?

Родители в паника след смъртта на 5-годишно момченце от грип, спират децата от градина

Илияна Йотова: Ромският въпрос няма да се реши с насилствени мерки и събаряне на къщи

Германия и Франция подписват нов договор за сътрудничество

Започва Световният икономически форум в Давос

Грипна епидемия в Софийска област и във Варна е в сила от днес

Д-р Ангел Кунчев за починалото дете след усложнение от грип: Няма други съпътстващи заболявания, състоянието му не е било подценено

Облачно време днес, в някои райони и с валежи

ЕК предупреждава в доклад България за порочни практики при продажбата на гражданство

Пожар избухна на два кораба в Черно море, 10 души загинаха

Легализиране на проституцията и притежаването на оръжие иска главният прокурор на Украйна

Великомъченик Славиша

На 22 януари 2019 да почерпят

Русия може да пропусне трета Олимпиада, отказа достъп на антидопинговата агенция

Световната антидопингова агенция WADA обяви, че Русия е отказала достъп до данните на московската антидопингова лаборатория в установения краен срок – 31 декември 2018 г.,

Осигуряването на достъп до пробите и други данни бе последното изискване, което държавата трябваше да изпълни, за да получи пълно възстановяване на правата на Руската антидопингова агенция (РУСАДА). Те бяха спрени през ноември 2015 г., когато Русия беше изключена от международната лека атлетика по обвинения в държавно спонсорирана система за употреба, разпространение и манипулиране на допинг проби, предаде БТВ.

През октомври Световната антидопингова агенция все пак възстанови временно правата на РУСАДА. За да бъде запазен лицензът обаче, Русия трябваше да отвори московската лаборатория за работна група на WADA до 31 декември.

Местните власти поеха и ангажимент до 30 юни 2019 г. да бъдат тествани повторно всички проби, които WADA ще поиска след евентуалната инспекция на лабораторията.

„Дълбоко съм разочарован, че данните от бившата московска лаборатория не бяха предоставени до изтичането на крайния срок, който беше договорен с изпълнителния комитет на WADA през септември. Работихме усърдно с руските власти, за да изпълним крайния срок, което категорично беше в интересите на чистия спорт“, каза президентът на WADA Крейг Рийди.

Рийди обяви, че предстои да се реши какви санкции да бъдат наложени срещу руския спорт. Очаква се те да бъдат строги, а не е изключено страната да пропусне още една олимпиада след Рио 2016 и Пьонгчанг 2018.

Лицензът на РУСАДА отново ще бъде отнет.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

 1. Руските терористи са решили да громят западните спортисти като си стоят наказани в Русия, да ги *** у сибирските глупаци.

    1. Лапай дебелия негърски патлак и не се обаждай червей !

 2. Когато през септември 2018 г. НАЦИОНАЛНИТЕ АНТИДОПИНГОВИ АГЕНЦИИ на ВЕЛИКИТЕ ДЪРЖАВИ казваха:
  „Не трябва да се проявява НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ КОЯТО И ДА Е АГЕНЦИЯ, НЕИЗПЪЛНЯВАЛА ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД изискванията на WADA!!!“
  То тогава РУСОФИЛСКИТЕ РУШВЕТОПОЛУЧАТЕЛИ какво отговаряха??? „Нееее! Русия НЕ Е ЛОША! НЕ ТРЯБВА ДА ДРАЗНИМ РУСКАТА МЕЧКА!“
  И ИЗБЯГАХА ЧАК НА МАВРИЦИЙ за да НЕ НАКАЖАТ РУСИЯ!!!
  И понеже НАЦИОНАЛНИТЕ АГЕНЦИИ НА САЩ, ГЕРМАНИЯ, АНГЛИЯ и др. ВЕЛИКИ ДЪРЖАВИ ЗАПЛАШИХА ДА ИЗЛЯЗАТ от WADA – едва тогава взеха решенито: „До 31.12.2018 г. РУСАДА да предаде всички проби за изследване на WADA!
  Тези РУБЛьОВО-РУШВЕТО ПОЛУЧАТЕЛИ си мислеха, че Пиздостан ще се „вразуми“ и, че „ще разбере, че тези КУПЕНИ ХОРА гласуват ЗА пиздостанците по този начин с ЦЕНАТА НА УВОЛНЕНИЕ ЗА НЕСПРАВЯНЕ С ДОПИНГА!!!
  Всички тогава им се смееха и им казваха в очите:
  „ВСЕКИ ДОГОВОР С ПИЗДОСТАН НЕ СТРУВА И ЦЕНАТА НА ХАРТИЯТА, НА КОЯТО Е НАПИСАН!!!“
  Ама нееее!!!!
  Вие ще видите какви са добрички пиздостанците!!!!!

  Е – ВИДЯХМЕ!!!
  НИКОЙ В ПИЗДОСТАН НИКОГА НЕ Е И ПОМИСЛЯЛ ДА ДАВА КАВАТО И ДА Е ПРОБА!!!!
  Поради простата причинка, че
  АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПРОБИ СА 100 % ДОПИНГОВИ! И то защото в пиздостан ДЕЙСТВАШЕ ДЪРЖАВНО-РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ ОТ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ, ЗАДЪЛЖАВАЩИ ВСИЧКИ СПОРТИСТИ ДА ПОЛЗВАТ ДОПИНГ!!!! Всеки ПРОТИВОПОСТАВИЛ СЕ НА ТОЗИ държавно-репресивен апарат БЕШЕ ИЗКЛЮЧВАН ОТ НАЦИОНАЛНИ И МЕСТНИ ПЪРВЕНСТВА!!!
  А освен това – WADA щеше да разбере и КАКЪВ ТОЧНО ДОПИНГ Е ПОЛЗВАН! И ЩЕШЕ ДА ПОКАЖЕ ЧЕ ВСИЧКИ ПИЗДОСТАНСКИ ФУТБОЛИСТИ бяха допингирани на отминалото световно първенство!
  Е – дочакахме да видим как ПИЗДОСТАН СЕ ПОДИГРАВА С WADA!
  От 15 януари – ПИЗДОСТАН ВЪН ОТ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ШАХ!!!
  ЗА 100 години!!!!

  1. Сега вече разбрах какво означава „пизда“!! „Пизда“ = „тартаковер“.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.