Русия се стяга за фантастично закриване

People watch a water and light show in Sochi on June 26, 2017 on the sidelines of the 2017 FIFA Confederations Cup football tournament in Russia. / AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Невиждана хореография стяга Русия за закриването на Купата на конфедерациите в неделя. На строения за 1 милиард долара стадион в Санкт Петербург ще бъде комбинирана хореография от културата и изкуството на смятания за най-красив град в страната. Шоуто ще продължи 20 минути.

Организаторите от националния тв канал „Первий” не дават повече подробности. Сигурно е, че на терена ще излязат Полина Гагарина, Егор Креед и Ди Джей Смаш. Кулминацията трябва да бъде появата на звезди от Ленинградския централен театър и на популярната балерина Вера Арбузова. Примата ще изпълни сама „Танца на огнената птица”.

„Балетът е една от най-важните части на руската култура, а ние ще го допълним със съвременни танци - разказа Арбузова. – Призовавам феновете да дойдат на стадиона навреме, а не чак за началото на финала. Ще покажем нещо, което гарантирам, че никога не са виждали.”

Като организация Русия се справя перфектно с генералната репетиция за Мондиал 2018. Единственото разочарование е представянето на националния отбор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят