Рускиня стана хит в сайтовете за запознанства

Поредното доказателство, че рускините са едни от най-разкрепостените жени в света, дойде от участничката в „Гласът на България“ Ирина Черньошова, която се оказа голяма звезда в сайтовете за запознанства. Блондинката била дългогодишен потребител на приложение за срещи и "забивки" и ежедневно зарибявала мъжете, по които си падала. Страстта й към онлайн запознанствата не била единствено с цел, за да си намери стабилно гадже, а и за да се позабавлява, докато срещне голямата любов. След участието си в музикалното риалити "Гласът на България" блондинката добила още по-голяма популярност и мъжете, които търсят нейната компания се умножили.

Именно там тя среща български господин, с когото се надявала, че ще изгради сериозни отношения. Тя дори не се поколебала да напусне родната Русия и да се премести да живее в България, за да бъде с него. Идилията между тях обаче приключила доста бързо и тя го зарязала с идеята, че бързо ще му намери заместник. Любовната й раздяла съвсем не е отчаяла талантливата певица, дори напротив. Запознати издават, че Ирина е голям фен на сериала „Сексът и градът“, а начинът й на живот много наподобявал този на любимката й Саманта Джоунс.

И докато екранната героиня го раздава доста разкрепостена, сменяйки креватните си партньори почти ежедневно, то рускинята се надявала, че някой от ухажорите й все пак ще се окаже принцът на бял кон. В търсенето са се включили и новите й приятелки, които срещнала в родината ни и с които обича да се забавлява, именно в стил „Сексът на градът“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл