Руски бизнесмен: Ще извадя 10 милиона евро, за да спася „Левски“

Руският бизнесмен Дмитрий Косарев изрази желание да придобие акциите на „Левски“ и да инвестира 10 милиона евро в клуба. Косарев разпространи отворено писмо до Надзорния съвет на „сините“, изпратено и до БТА.

„Доколкото разбирам, стародавният, именит и обичан футболен клуб „Левски“ е в много опасно състояние… Поради това бих желал да предложа едно от малкото решения, с които разполага футболен клуб „Левски“, преди да последва стъпките на ЦСКА, „Локомотив“ (София) и други – фалит. С настоящото изразявам желанието си да придобия футболен клуб „Левски“ и да инвестирам 10 милиона евро от собствените си средства. Позволете ми да подкрепя „Левски“ за неговото оцеляване, а и за да процъфти за бъдещите поколения!“, пише Косарев.

„Това Отворено писмо е адресирано до Спас Русев и до надзорния съвет на футболен клуб „Левски“, но поради неговата значимост, то е адресирано и до българските медии на вниманието на обществеността“, се казва още в писмото, подписано от Дмитрий Косарев.

От офиса на ПФК Левски отрекоха да са получавали писмото от Косарев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.