Руски звезди посветиха песен за Путин (ВИДЕО)

Известни руски изпълнители записаха заедно песен, определена за неофициален химн на движението "Путин тийм" (Putin Team), наречен "Пътеводна звезда", и заснеха видеоклип с тази песен, предаде ТАСС.

Продуцент е Игор Матвиенко, а песента се изпълнява от Smash (Андрей Ширман), Григорий Лепс, Дима Билан, Виктория Дайнеко, група "А-Студио", Полина Гагарина, Александър Панайотов, Нюша, Тимати. В записа участват още телевизионната водеща Юлия Барановская, шоуменът Михаил Галустян, олимпийският шампион по гимнастика Алексей Немов и музикалният продуцент Владимир Чиняев.

"Това е музика със знак плюс, песен, в която се говори, че трябва да сме заедно. Защото заедно можем да постигнем повече", обяснява Матвиенко, определен за идеен вдъхновител на песента.

Putin Team е социално движение, създадено в края на 2017 г. по инициатива на хокейския играч Александър Овечкин. Целта на проекта е да обедини хора, които се гордеят с Руската федерация, искат да я укрепят и да подкрепят дейността на президента Владимир Путин, който по същото време обяви, че ще се кандидатира за нов мандат на изборите догодина.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл