Мъж под карантина се разхожда из Кубрат, друг си пазарува по магазините

В Котел удължиха срока за плащане на данъците с отстъпка

Сезираха полицията за грубо отношение към доброволец

Иван Гешев: Доказателствата на СГП за пробива в системата за случайно разпределение на делата ще бъдат публични

Муфлонче се роди в санданския зоокът

Свлачище затвори временно пътя между Асеновата крепост и село Лясково

Община Благоевград дари защитни костюми и шлемове на МБАЛ-Благоевград

9 служители на реда са дали положителни проби за коронавирус

Болницата в Белоградчик блокирана

Гърция пусна телефон за психосоциална подкрепа

Бургазлии ръкопляскат на медиците и на българите от балконите си Тони Димитрова занесе на пенсионер рисунки от внучетата му

Парламентарната комисия по бюджет и финанси прие на второ четене актуализацията на държавния бюджет

Общо 15 899 теста за COVID-19 са направени у нас

Тръмп заплаши с мита вноса на петрол, за да защити енергийните работници в САЩ

Задържаха мъж за убийство в Пазарджик

Сайъшман ще присъства на раждането на сина си

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, която е бременна на 8 месеца, започнаха да купуват неща за бебето. Наскоро актьорът каза няколко думи по повод трепетното им очакване да станат родители: „Нашето вълнение се увеличава непрекъснато с приключване на последното тримесечие от бременността на съпругата ми. Нямаме търпение да чуем гласа на нашето бебе и видим лицето му. И аз отново ще се родя с него.

На въпроса как си представя бебето, Алмеда Абази отговаря следното: „Веднага щом видях бебето на ултразвук, казах че ще прилича на Толга. Силуетът е точно същия като на мъжа ми.

Aбази казва, че е станало много модерно създаването на Instagram страница за бебета, но те с Толгахан няма да го направят. „Не сме си и помисляли да създадем страница в Instagram за нашето дете, както правят други двойки. Няма да правим и шумно бебешко парти. Това е излишно. Ще споделяме снимки, но не знаем кога ще се случи това. С Толга вече мислим име на второто ни дете, въпреки че нашето бебе Ефехан все още не е родено.“ Алмеда се намира за красива дори и напълняла. Тя е наддала 13 килограма.

Толгахан и Алмеда планират естествено и партньорско раждане. Актьорът иска да я подкрепя и да види първите моменти от живота на сина си. „Ще присъствам на раждането„, заявява Толгахан.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.