Сайъшман ще присъства на раждането на сина си

Толгахан Сайъшман и Алмеда Абази, която е бременна на 8 месеца, започнаха да купуват неща за бебето. Наскоро актьорът каза няколко думи по повод трепетното им очакване да станат родители: "Нашето вълнение се увеличава непрекъснато с приключване на последното тримесечие от бременността на съпругата ми. Нямаме търпение да чуем гласа на нашето бебе и видим лицето му. И аз отново ще се родя с него. "

На въпроса как си представя бебето, Алмеда Абази отговаря следното: "Веднага щом видях бебето на ултразвук, казах че ще прилича на Толга. Силуетът е точно същия като на мъжа ми."

Aбази казва, че е станало много модерно създаването на Instagram страница за бебета, но те с Толгахан няма да го направят. "Не сме си и помисляли да създадем страница в Instagram за нашето дете, както правят други двойки. Няма да правим и шумно бебешко парти. Това е излишно. Ще споделяме снимки, но не знаем кога ще се случи това. С Толга вече мислим име на второто ни дете, въпреки че нашето бебе Ефехан все още не е родено." Алмеда се намира за красива дори и напълняла. Тя е наддала 13 килограма.

Толгахан и Алмеда планират естествено и партньорско раждане. Актьорът иска да я подкрепя и да види първите моменти от живота на сина си. "Ще присъствам на раждането", заявява Толгахан.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали