Принц Хари и Меган Маркъл се отправят към Шотландия

Самолет на RAF, превозващ принц Уилям, принц Андрю, принц Едуард и съпругата му Софи, графиня на Уесекс, кацна в Шотландия, за да да се присъединят към принц Чарлз и принцеса Ан, които по-рано пристигнаха в замъка Балморал при кралица Елизабет Втора, пише "Дейли Мейл".

Децата и внуците на Нейно Величество отпътуваха към Балморал, след като лекарите разкриха, че са „загрижени“ за здравето на монарха и я държат под медицинско наблюдение.

Кралски говорител заяви: „След допълнителна оценка тази сутрин лекарите на кралицата са загрижени за здравето на Нейно Величество и препоръчаха тя да остане под медицинско наблюдение. Кралицата остава в Балморал.

Говорител на принц Хари и Меган Маркъл каза, че те също се отправят към Шотландия. Двамата трябваше да присъстват на наградите WellChild в Лондон тази вечер, но двойката промени плановете си и се насочи към Абърдийншир, потвърди техният говорител.

Кейт, херцогинята на Кеймбридж, беше забелязана в Уиндзор да шофира, за да вземе Джордж, Шарлот и Луис след първия им ден в новото им училище.

Изявления за здравословното състояние на монарха са изключително редки и това предполага, че ситуацията е много сериозна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа