Самоуби се подсъдим за набиране на непълнолетни за проституция

Снимка: Архив

Самоуби се подсъдим по дело за набиране на непълнолетни лица за проституция във Велико Търново. Мъжът сложи край на живота си, най- вероятно за да не се яви на процесът, по който е бил обвиняем. Делото е било насрочено в Районния съд във Велико Търново, то е в начална фаза и предстояло първото заседание.

Обвиненията срещу Красимир К. са били за "системно предоставяне на помещение на различни лица за извършване на блудствени действия и полови сношения", както и за "набиране на непълнолетни лица с цел да бъдат използвани за развратни действия", уточниха от прокуратурата. Обвиняемият е извършвал престъпната си дейност във Велико Търново.

В сряда обаче Красимир К. е бил открит мъртъв в неговото жилище в района на болницата. Преди обяд дъщеря му отишла в апартамента на баща си, който бил заключен и потърсила помощта на полицията, за да влезе вътре. След като полицаите разбили вратата, открили безжизненото тяло на мъжа в жилището. Той бил погълнал голяма доза растителна отрова и така сложил край на живота си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България