Русенец спечели 4 милиона и половина от тотото с фиш за 6.75 лв.

Турция обяви, че няма да позволи “едностранни” проучвания за газ край Кипър

Сливен чака 19 млн. лева за новата си пречиствателна станция Най-модерното съоръжение от години брадясва от храсталаци и треви

Вилна зона край бивши уранови мини вече ще ползва питейна вода Водните сдружения трябва да имат договори с „В и К”

Вежди посвети на Снежа завръщане в изкуството Изложба скулптура и рисунка в столичната галерия на „Сан Стефано“ 22

Николина Ангелкова се срещна с Андрю Форбс, законодателен директор към Сената на САЩ

Общинската управа на Свищов настоява за бюджетна субсидия на Стопанската академия Общинарите обявиха подкрепата за висшето учебно заведение в декларация

Нов силен трус е усетен в Пловдивско

3 години уседналост за вход в училищата в София Промени при записването е забавачка на децата с хронични заболявания

Пра-правнукът на смелия журналист Макгахан хареса Велико Търново за бъдещ дом

Собственикът на “Енерго про” за продажбата на ЧЕЗ в България: Повече от 20 години съм работил в Източна Европа, никога не съм срещал нещо такова

Хайтови продължават войната за Левски

Заради наводнен манеж отлагат кушиите на Тодоровден във Варна

Честванията по повод 26 години от обявяването на НП „Рила“ за защитена територия продължават

Илияна Йотова: България наложи Западните Балкани в политиката на ЕС

Само за 4 дни обирджии на 13 500 лв. бяха задържани и се сдобиха с обвинения

Извършители на взломна кражба от офис в Елин Пелин бяха задържани и се сдобиха с обвинения само за 4 дни, след съвместно разследване на ГД “Национална полиция” и ОДМВР-София, проведено под надзора на Районна прокуратура – Елин Пелин.

Оперативните действия по случая започнали на 17 януари след получен сигнал за  извършена кражба от административна сграда в промишлената зона на с. Равно поле, съобщават от МВР. При огледа на местопроизшествието било установено, че след взломяване на прозорец на първия етаж, от офис помещение на втория  са отнети 3000 лева, 800 евро и ваучери за храна на стойност 9000 лева.

В рамките на образуваното досъдебно производство започнали и активните оперативно-издирвателни действия на служители на ГДНП, ОДМВР- София и РУ- Елин Пелин. В хода на разследването били установени  и задържани извършителите на престъпното деяние, които са на възраст между 34 и 42 години.

На 21 февруари четиримата са привлечени в качеството на обвиняеми за взломна кражба, извършена след предварителен сговор и чрез използване на противозаконно отнето моторно превозно средство.

С прокурорско постановление мярката им за задържане е удължено до 72 часа. Предстои внасяне от страна на прокуратурата на искане за налагане на постоянна мярка за задържане спрямо извършителите.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете