Сандра Хюлер спасява Земята от извънземни

Научно-фантастичен филм

Актрисата си партнира с Райън Гослинг в лентата „The Ave Maria Project“

По информация на Deadline известната немска актриса Сандра Хюлер ще се присъедини към холивудската звезда Райън Гослинг в актьорския състав на филма „The Ave Maria Project“, който се продуцира от Amazon MGM Studios.

Филмът ще бъде базиран на едноименния научнофантастичен роман на Анди Уиър, по чиято друга книга е заснет „Марсианецът“ (2015) с Мат Деймън. Предстоящият филм проследява учителя Райланд Грейс (Гослинг), който идва в съзнание на борда на космически кораб, без да си спомня кой е или как е попаднал там. Той трябва да измисли начин да изпълни космическа мисия, за да спаси Земята от астрономическа катастрофа. В космоса Грейс среща мистериозен извънземен, който е пътувал светлинни години, за да спаси собствения си вид от изчезване.

В момента Сандра Хюлер е главната актриса на европейското кино. Тя участва в два от най-високо оценените филми за 2023 година - “Анатомията на едно падане” и “Зона на интерес”. Снима се и в лентата "Тони Ердман", който през 2016 г. стана фаворит на кинокритиците на фестивала в Кан. Прави впечатление, че Хюлер и Гослинг получиха номинации за Оскарите през 2024 г., но в крайна сметка останаха без награди.

В момента Сандра Хюлер е една от най-успешните европейски актриси.

Хюлер е родена през 1978 г. в Източна Германия, тогава част от съветската окупационна зона, и няма особена близост със западната култура през израстването си. Като тийнейджърка, отрязва косата си, боядисва я в червено и се присъединява в театрален клуб по драма. Тогава не очаква, че в бъдеще ще развие актьорска кариера.

Берлинската стена пада през 1989 г., когато Сандра все още е в гимназията. Няколко години по-късно тя кандидатства и е приета в Академията за драматични изкуства “Ернст Буш” в Берлин, където завършва театралното си образование през 2003 г. Обучението ѝ за театър ѝ помага за по-късните кино проекти, в които участва. Тя прекарва голяма част от кариерата си на сцената, като все още продължава да се появява на нея.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино