Фитнес пази „Юнайтед“ от контузии

На 23 юли 2019 да почерпят

Тъкмят рецептата за бира със светена вода Кехлибарената течност ще се казва A-Men

Проф. Кантарджиев: Тигровият комар не пренася тропически вирусни инфекции

Русия и Турция може да правят заедно С-400

Тръмп: Вашингтон работи с Исламабад за слагане на край на войната в Афганистан

Не забраняват фермерските пазари Има заповед за спиране на продажбите на свинско месо и месни продукти

Кубрат Пулев си върна боксовия лиценз в САЩ

Бул. „Витоша” e №3 по ръст на наемите Цените са се повишили с 8,3% в рамките на една година

Макрон: 14 страни-членки на ЕС се споразумяха за нов „механизъм за солидарност“ за мигрантите

Бурджу Йозберк е красива и талантлива

Цените на петрола се повишиха

НАП спира временно 6 електронни услуги Няма достъп до обявите за продажба на имущество на длъжници

Имам ли право на майчински, ако ме съкратят в срока за изпитване

Откриха тухла с печат с името на римския консул Марулус в древния град Нове Уникалната находка датира от 184 година

Санираха „Аврора” 1 и 2 в Монтана

саниране, „Аврора“-Монтана

Две жилищни кооперации в Монтана, известни сред жителите на областния град с наименованията „Аврора” 1 и 2, бяха обновени и санирани по програмата за енергийна ефективност. В двата блока с 61 апартамента и 118 обитатели бе поставена хидроизолация на покривите и топлоизолация, старата дървена дограма бе подменена с PVC профили, монтирани бяха нови икономични осветителни тела и мълниезащита.

Дейностите за обновяване, които бяха със срок 170 дни, започнаха в средата на октомври миналата година, но приключиха по-рано от планираното. Проектът  бе финансиран по Националната програма за енергийна ефективност с  1 718 000 лева. Санираните блокове бяха открити с водосвет, а жителите им почерпиха с шампанско, сладки и плодове.

„Това са поредните обновени по програмата за енергийна ефективност блокове в Монтана. Още 38 сдружения на собственици са подготвили документи и чакат финансиране за модернизиране на жилищата си”, каза кметът Златко Живков.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Санирането е като пирамидите от зората на демокрацията. Първите печелят, останалите плащат, а Боко Тиквата реже лентички.
    Честито на печелившите.
    A бедните пак ще го духат!

  2. petroff прав си като цяло. На запад такива блокове са на общината и се санирват на определен интервал години (5..8..), като санирането и всички необходими разходи по ремонти…боядисване и пр са за сметка на живущите, а не на държавата. В случая държавата предоставя безплатен ремонт на собствениците и пак се намират недоволни хора като теб които да политизират самата програма.

  3. А атакистите си умряха от злоба и завист.

  4. Много кухи лейки има в тази държава. Като каже/напише някой, че санирането е безплатно… Фирмите без пари ли работят? Разбира се, че им плащат и то доста по-добре, отколкото са нормалните цени, а парите са от онези 16 млрд., които Боко тегли, а ние пак гледахме като плъх в брашно и после ще се чудим как да ги връщаме. Но, докато има много кухи лейки в тази държава ще е така. Прост народ се управлява по-лесно

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.