Санчес на бунт в "Арсенал"

Алексис Санчес е започнал тиха война срещу Арсен Венгер в "Арсенал" и вероятно няма да играе в реванша срещу "Байерн" в Шампионската лига. Чилиецът се опитва да си уреди трансфер, не се ръкува с треньора, нехае на тренировки. Скандалът между Санчес и Венгер започна на мача в Мюнхен, когато "Арсенал" загуби с 1:5. "Пари Сен Жермен" вече ухажва нападателя, който има 128 мача и 62 гола за "топчиите".

"Алексис Санчес има договор за още 15 месеца и дали ще напусне, зависи от "Арсенал" и никой друг", изригна Венгер на пресконференцията преди дуела с баварците.

Французинът пък има контракт само до края на сезона и се очаква раздяла. "Арсенал" почти сигурно ще отпадне от Шампионската лига, а вече свали гарда в битката за титлата във Висшата лига.

"Байерн" се уплаши за своя вратар Мануел Нойер. В тренировка в пясък стражът почувства силни болки в ахилесите. Възможно е предвид комфортната преднина треньорът Карло Анчелоти да пусне в Лондон резервата Свен Улрих.

"Излизаме с цялата сериозност и уважение срещу "Арсенал" - каза управляващият шеф Карл-Хайнц Румениге. - Има много паралели с най-успешната ни година, когато спечелихме требъл. Отборът се чувства отлично с мачове на всеки три дни."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят