Санчес си хареса имение за над 2 милиона евро

Алексис Санчес, новата перла в селекцията на "Манчестър Юнайтед", си хареса имение за 2,3 млн. евро в близост до базата на отбора. Имотът разполага с 5 спални, киносалон, зала с пиано, голяма градина за кучетата му Атом и Хъмбър, както и специално място за футбол с врата в реални размери.

Играчът, който ще прибира по 400 хиляди евро седмично без бонусите, държи на имот в близост до клубната база за да избяга от проблеми с трафика. Огромният дом, който Санчес си хареса се намира в съседство до тази на неговия сънародник и съотборник в националния тим на Чили Клаудио Браво, който играе за „Сити“.

Футболистът на "Юнайтед" събра погледите на живущите в район Грейтър Манчестър със своето "Бентли Континентал ДжиТи". Луксозният автомобил струва 172 000 евро. Санчес може да дебютира за "Юнайтед" в петък в турнира ФА Къп срещу „Йовил Таун“. Колите на всички 11 титуляри от този тим струват общо едва 114 000 евро, твърди английският таблоид "Сън".

"В "Йовил Таун" има играч, който кара осемгодишна "Алфа-Ромео" с ръчни скорости и бензинов двигател - пише сайтът на изданието. - Тази кола струва малко над 2 хиляди евро, което е нищо в сравнение с луксозната каляска на Санчес."

Снимка: Twitter

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят