Сара Джесика Паркър отрича конфликт с Ким Катрал

Ким Катрал, Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис в "Сексът и градът".

Без Саманта в продължението "Сексът и градът"

Новината, че сериалът "Сексът и градът" ще има своето продължение, предизвика двустранни чувства сред феновете на шоуто. Разбира се, те бяха възхитени от дългоочакваното завръщане, но отново си спомниха за конфликта между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал , която няма да бъде заснета в продължението на поредицата. Един от абонатите на Паркър обърна внимание на факта, че при публикуването на тийзъра за поредицата актрисата отбеляза своите колежки Синтия Никсън и Кристин Дейвис , но не спомена Катрал, изпълнителката на ролята на Саманта. Тогава друга фенка на Сара Джесика обясни това с факта, че актрисите не се обичат.

Паркър не пренебрегна този коментар и отрече слуховете за вражда с Ким."Не съм я харесвала?! Никога не съм казвала нещо подобно. И никога няма да го направя. Саманта е част от тази история и винаги ще бъде част от нас. Няма значение къде сме или какво правим", отбеляза Паркър.

Сара Джесика Паркър подкрепи и останалите си последователи, които изразиха съжаление, че Катрал няма да се появи в продължението. "Ще ни липсва. Много я обичахме", написа Сара Джесика.

За разлика от колежката си, която отрича конфликт, Катрал много пъти е говорила открито за неприязънта си към Паркър. Тя заяви, че с Паркър никога не са били приятели, и също така отбеляза, че Сара Джесика трябва да бъде  съпричастна към отказа й да се снима в продължението на шоуто.

Според слуховете причината за обтегнатите отношения между двете актриси може да са парите: хонорарът на Катрал бил значително по-нисък от този на нейната колежка, от което Ким е била крайно недоволна.

"Когато "Сексът и града" придоби популярност, героините се промениха, станаха семейство. Кристин, Синтия и Сара Джесика станаха един отбор, но Ким винаги беше извън него. И дори когато Ким получи хонорара си, тя беше недоволна от него, защото знаеше, че Сара Джесика е взела повече. За Ким нямаше значение колко се е издигна, тя просто искаше да бъде главната звезда", коментират вътрешни хора.

Новият "Сексът и града" ще носи друго име – "And Just Like That", а сериите ще са само 10.
Според Variety, Сара, Синтия и Кристин ще получат малко над 1 млн. долара за всеки един от 10-те епизода. Дамите ще бъдат включени и като продуценти на сериала, така че печалбите им могат да се увеличат в зависимост от интереса от зрителите.

Коментари

Задължително поле