Сара и Матю никога не се разделят

Тези дни Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик се появиха заедно на премиерата на новата си пиеса „Плаза суит”.

Критиците признаха, че сценичното им присъствие е на изключително ниво, а романтиката в реалния им живот преминава през историите на трите двойки, които играят.

Сара и Матю се срещат за първи път през ноември 1991 г. в театралната компания Naked Angels, основана от нейните братя Тоби и Пипин. Дамата сключват брак на 19 май 1997 г. пред около сто от най-близките и скъпи гости. Пет години по-късно те имат първото си дете, син Джеймс Уилк Бродерик, а през 2009 г. сурогатна майка ражда дъщерите им близначки Марион Лорета Елуел Бродерик и Табита Ходж Бродерик.

Миналата година Сара разкри, че с Матю никога не са прекарали една нощ разделени, освен при спешни случаи в работата и семейството. „Единственото изключение е ако имаме служебен ангажимент на отдалечено място. Или когато майка му беше болна за известно време, така че той отиде да се грижи за нея“, призна Паркър.

Матю сподели, че не знае защо връзката им работи толкова добре, но се радва на дългата им любов. "Дори не знам каква е тайната, но съм много благодарен и я обичам. Справяме се страхотно. Искам да кажа, че не мога да повярвам, че са минали цели 26 години“, призна Бродерик.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица