Сара Полсън още обича Холанд Тейлър

 Двете актриси не крият връзката си.

Не й пука, че е с 32 лета по-млада от колежката си

Знаменитостите са заедно от 6 години

Звездата от “Американска история на ужасите” - 45-годишната Сара Полсън, продължава да е дълбоко влюбена в 77-годишната си колежка Холанд Тейлър, става ясно от последното й интервю, дадено пред пред американската писателка, професор, редактор и социален коментатор Роксан Гей.

Когато през декември 2015 г. актрисата Холанд Тейлър беше попитана защо никога не се е омъжвала, звездата, която провокира света с ролята на Евелин Харпър (ужасната майка на Чарли и Алън от поредицата “Двама мъже и половина”) заяви, че всъщност предпочита да излиза с жени. “Някак необичайно е нашето поколение да прави такива изявления, но тъй като вие питате, аз отговарям и се надявам да затворя тази тема.

Настоящата ми партньорка е много по-млада от мен и това също може да смути някого: и мен ме плаши. В края на краищата всичко това е много лично, никога не съм искала да правя публични изявления относно ориентацията си, но всяко мълчание си има край”, каза Тейлър.

Още тогава се знаеше, че “настоящата партньорка” е красивата актриса Сара Полсън, която е с 32 години по-млада от Холанд. Сара изобщо не е смутена от такъв широк възрастов диапазон. Според нея, напротив, това придава пикантност на връзката им. “Мисля, че започвате да оценявате повече времето, прекарано заедно... Това е най-прекрасното и невероятно нещо, което е могло да се случи в живота ми”, - признава Полсън.

Актрисите са заедно от шест години, но много фенове все още не могат да свикнат с този странна връзка. Това е малко объркващо и за Сара. “Малко неудобно е да чувствам, че принадлежа не само на Холанд, а и на най-добрия си приятел, на кучето или сестра си, но и на тълпа непознати”, казва сега Сара в интервю пред Роксан Гей.

Когато Гей я пита, защо хората са толкова загрижени за разликата във възрастта между нея и Холанд, Сара отговаря, че това вероятно има нещо общо със страха от смъртта и отразява “нашето собствено възрастово мислене и идеята, че да бъдеш стар, означава да спреш да имаш желания и мечти."

Преди време Сара заяви, че нейният избор на живот не трябва да се основава на очакванията и стандартите на съвременното общество: “Това би ме накарало да се почувствам сякаш съм облякла тясна риза. Това, което мога да кажа със сигурност е, че съм влюбена и този човек се оказа Холанд Тейлър."

През 2016 г. на церемонията по връчване на наградите “Еми” за първи път Полсън обяви публично чувствата си. “Помислих си, защо да не кажа на Тейлър, че я обичам? Изобщо не се замислям дали да го направя, не ми пука за общественото мнение, не се чудя какво ще си кажат хората... Ето, излязох на сцената и є казвам, че я обичам, въпреки всичко”.

От своя страна, Холанд Тейлър се обяви за “най-щастливия човек на света”, затова, че е със Сара.

Коментари

Задължително поле