Светльо Петров: Продължаваме да работим, жалко за футболистите и хората, опитваме се, но не се получава

Треньорът на Етър Светослав Петров беше разочарован от загубата с 1:2 от Пирин в борбата за оцеляване в Еfbet Лига. „Обърка се това, че не отбелязахме втори гол. Имахме ситуациите. Мисля, че особено по-голямата част от второто полувреме владеехме играта. Не успяхме да реализираме. Накрая на мача за пореден път ни отбелязаха от груба грешка в средата на терена. Каквото и да кажа, ще прозвучи като оправдание. За съжаление, загубихме“, каза Петров.

„Не мисля, че имаше някакво напрежение и скованост. Малко не ни достигна да не ни отбележат гол“, добави той.

„Надеждата я има, но, каквото и да си говорим, си остават празни приказки. Не печелим точки. Днеска беше идеалната възможност. Днес срещнахме отбор на нашето ниво и пак загубихме. Мисля, че ще бъде много трудно. Аз лично ще се опитвам да се боря до последно. Още на Нова година имахме разговори с ръководството и в единия, и в другия случай. Имаме начертан път и ще го следваме. Продължаваме да работим. Жалко за футболистите и хората. Опитваме се, но не се получава“.

„Ръководството скоро ще обяви плана. Имахме разговор още на Нова година. Имаме начертани стъпки. Опитахме се да предвидим сценариите, които ни предстоят, така че всичко да бъде на ниво“, каза още Светослав Петров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ