Световен шампион кара употребявана кола

Станимир Беломъжев скочи във VW Passat

Световният шампион по ски ориентиране Станимир Беломъжев подкара Volkswagen Passat Variant. Спортистът получи автомобила във Велико Търново в местното представителство “Авточойс”. Ключовете му бяха предадени от Ивайло Кирков, бранд мениджър на Das WeltAuto (България). Това е международната марка на концерна Volkswagen за търговия с коли с пробег. Комбито на Беломъжев е брандирано с неговото лого и с големия си товарен капацитет ще може да пренася цялата му екипировка, необходима за неговата спортна дейност.

През изминалия зимен сезон Беломъжев стана световен шампион по ски ориентиране в средна дистанция и с отличието попълни богатата си колекция от златни медали. “Благодарен съм на всички, които ме подкрепят – коментира той. – Спортът ми не е олимпийски, но моите лични и генерални спонсори винаги са били зад гърба ми и са ме подкрепяли, независимо какви проблеми и трудности имам.”

“Разбираме инвестициите в спорт като част от нашата философия и отговорност, защото той ни поддържа в добра форма, в каквато са и нашите автомобили. Подкрепяме Станимир, защото той е един от спортистите със забележителни постижения и за нас е гордост да бъдем част от неговия успех”, каза Ивайло Кирков, бранд мениджър на Das WeltAuto.

Международната марка на Volkswagen за употребявани коли гарантира богат избор от качествени, сертифицирани автомобили с ясен произход и история, реален пробег и в добро техническо състояние и външен вид.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили