Папата анатемоса преяждането

Засилват контрола срещу нерегламентираното изгаряне на отпадъци

Не пускат Михайлов да си тръгне от БФС

Сирийската армия влезе в град Ракка

Ердоган не желае да се срещне с Помпео и Пенс в Анкара, а само с Тръмп

Лия прави клип на култова своя балада Със „Сини очи“ певицата стартира издаването на поредица от шлагерни сингли, които ще събере в албум

Д-р Мариян Иванов: Помогнете на имунната си защита през есента и зимата Билкови и хомеопатични средства държат вирусите и бактериите надалече

Новият посланик на САЩ Херо Мустафа пристигна в България

Ким Чен-ун изкачи на бял кон свещената за корейците планина Пектусан (СНИМКИ)

Добричката болница с нова апаратура за 104 000 лв.

Цацаров и Гешев са на посещение в САЩ

Дмитрий Песков: Уважаваме правото на Турция да се защитава чрез операцията в Сирия

Армията изкара 70 бойни машини на учение в Ново село

Чуждите посланици, говорещи български език, учредиха свой клуб

Световна марка за спортни стоки откри център във Велико Търново

Популярната в цял свят верига магазини „Декатлон” вече има свой търговски център, който се намира в „Търговски парк Велико Търново”. Велико Търново е шестият град в България, в който компанията инвестира средства.

Над 10 милиона лева са инвестирани в спортната инфраструктура през последните осем години. Обновяването на стадион „Ивайло“ и южните спортни зали, изграждането на Мултифункционална спортна зала, реконструкцията на хандбална зала „Сава Величков“, плувните басейни в СУ „Емилиян Станев“ и Спортно училище „Георги Живков“, монтирането на спортни и фитнес площадки в парковете и зоните за отдих са част от добрите примери.

На финал е изграждането на тренировъчното игрище за футбол до Спортно училище „Георги Живков“, което също бе основно ремонтирано и модернизирано. Велико Търново дава пример и за успешно публично-частно партньорство в сферата на спорта, в резултат на което са изградени бази за тенис и плувен комплекс.

Предстоят основни ремонти на училищните салони в общината.В напреднала фаза са разговорите БФС за изграждане на нов тренировъчен комплекс западно от стадион „Ивайло“. Проучват се и механизмите за европейско финансиране за плувен басейн с олимпийски размери, който да бъде изграден в района на бившето сержантско училище.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.