Ердоган пристигна в Белия дом

Край на схемата с фиктивни строежи (Обзор) Премахваме законовите вратички, позволяващи да се продават жилища в постройки, които не покриват изискванията

Амортизация на апартамент, отдаван под наем

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 14 ноември 2019

Екатерина Захариева представи възможностите за бизнес с България пред правителството на Намибия

Банков шеф обра трезора и избяга

Предлагат по-висок акциз за цигарите Автоматите на самообслужване без касови бележки

Слагат БДС на ръжения и пълнозърнестия хляб

Един лев за преглед при джипито да плащат децата Предлагат повишаване на цените на 220 клинични пътеки

„Тесла” избра Берлин за първия си завод в Европа Мъск обяви предстоящия строеж на “Гигафабрика 4”

Два случая на африканска чума по свинете в Разградско

Прокуратурата протестира оправдателната присъда спрямо стоматолога, обвинен за причиняване на смъртта на 14-годишно дете

Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Правителството отпусна 24 млн. лв. за борба с бедствията

Михайлов титуляр срещу Парагвай

Световни иновации за по-красива усмивка демонстрират в Пловдив

Световни иновации за по-красива усмивка, които правят зъболечението по-естетично и по-ефективно, могат да се видят в палата 11 на Международния панаир в Пловдив, където до събота продължава изложбата „Медикус, Денто, Галения“.
103 Фирми от 14 държави показват ултрамодерна микрохирургия, лазери, ултразвук и свръхпрецизни уреди, които заместват старите и добре познати методи и оборудване в стоматологичните кабинети. Модерните решения намаляват дискомфорта на пациента и усъвършенстват дизайна на усмивката.
Сред експонатите има над 20 новости, четири от които са и световни. Демонстрирани са последно поколение зъбни импланти, намаляващи до минимум нежеланите странични ефекти, като най-модерните са представени още преди официалната им премиера в България. Дебют за нашия пазар прави уред за предотвратяване на възпаления около имплантите.
Изложителите от „W&H България“ представят 3 световни новости, сред които са накрайници за различни видове манипулации с ултразвук и дентални турбини с повишена мощност. Новост е и системата за по-бързо възстановяване на меките тъкани и на костите „Choukroun PRF“, използвана  в хирургията, ортопедията, дерматологията и в регенеративната и естетичната  медицина.
Иновативната система „T-Scanо Novus“ пък е единственият клинично признат дигиталев уред за анализ на захапката. Изследването е изключително важно, тъй като чрез него се предотвратяват куп нежелателни последствия, водещи до допълнително лечение. Пасти и емулсии за зъби с нанотехнологии пък възстановяват емайла в дълбочина и венците. Интерес предизвикват и биоактивните продукти за устна хигиена. Специалистите стоматолози имат право на безплатен достъп до „Медикус, Денто, Галения“ след предварителна онлайн регистрация в сайта на Международен панаир-Пловдив.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.