Откриха изложба на съвременно българско изкуство в Европейския парламент

15-годишен е открил стрелбата в училището в Кентъки Загинали са момче и момиче

Румен Порожанов: Земеделските производители трябва да получават справедлива цена за продуктите си

България на 56 място в класация на най-добрите страни в света

Скандал със зетя на Орбан може да струва на Унгария €43,7 млн. ОЛАФ готви глоба на Будапеща за злоупотреба с еврофондове

Фалстарт на делото срещу Ченалова

КЕВР: Спекулация са твърденията за драстично поскъпване на тока за бита

Съдът в Румъния определи като неприемливи части от промените в правосъдното законодателство

Предсрочни президентски избори във Венецуела до края на април

Еманюел Макрон ще се срещне с Доналд Тръмп края на април

Разпитаха американския правосъден министър във връзка с евентуалната руска намеса на изборите в САЩ

Българският филм „Ага“ ще закрие кинофестивала „Берлинале“

Организацията “Шалом”: Законът трябва да осигури право на собствена изява

Екатерина Захариева: ЕК е отпуснала средства за комуникационната сигурност на Западните Балкани

Хиляди левове се харчат за спасителни акции у нас

Свищовски студенти представиха иновации в регионалното развитие

Снимка; Стопанска академия „Димитър А. Ценов”

Студенти от Стопанска академия „Димитър А. Ценов” представиха вижданията си за иновативни подходи и инструменти в регионалното развитие пред специалисти от Областна администрация Плевен. Срещата на свищовските студенти с представители на практиката бе в рамките на семинар на тема: „Приложение на маркетинга на дестинацията в контекста на устойчивото интегрирано градско развитие (по примера на гр. Плевен)”.

Форумът се проведе по проект с ръководител доц. д-р Пенка Горанова – преподавател в катедра „Маркетинг”. В него участваха екипи от студенти 2 и 4 курс на специалност „Маркетинг” и четвъртокурсници от специалността „Публична администрация”. Специални гости на събитието бяха арх. Трифон Иванов – директор Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” и Александър Костов – главен експерт в същата дирекция при Областна администрация Плевен, както и директорът на Института за научни изследвания при Стопанска академия – проф. д-р Маргарита Богданова.

Форумът осигури уникална възможност на студентите да демонстрират водеща роля при решаването на комплексен практически казус, изискващ мултидисциплинарен подход и креативни компетенции. Те представиха анализите и оценките си за туристическия потенциал на обекти, свързани с културно-историческото наследство на град Плевен, обсъдиха факторите препятстващи и благоприятстващи организацията на маркетинга на дестинацията за гр. Плевен и дискутираха с представителите на областната администрация възможностите за създаване на интегриран туристически продукт на града, който да допринесе за реализиране целите на устойчивото градско развитие.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.