Григор аут от Мелбърн, клатят го в ранглистата

Валери Симеонов: Корнелия Нинова се превръща в една политическа Анита Мейзер Вотът на недоверие е нещо инфантилно, посочи вицепремиерът

МТV се връща във Варна Обещава още по-грандиозен концерт през 2018

Премиерът Борисов разговаря със Заев за активизиране на работата по транспортната инфраструктура

Влагат 750 000 лева в благоустройство на населените места край Велико Търново 450 000 лева е фондът към програма „Местни инициативи“

Синодът призова за усърдна молитва против приемането на Истанбулската конвенция

Шефът на НСО подал оставка?

Четирима загинали след катастрофа на самолет и хеликоптер в Германия

Арестуваха трима души в Полша по обвинение в нацистка пропаганда

Черен дим стресна бургазлии

Кралев открива семинар срещу допинга

Учител ударил ученик в столично училище

Амазон отваря магазин без продавачи

Масов бой между кюрди и турци на летището в Хановер

Наръган мъж издъхна в аптека в Червен бряг, задържаха заподозрения в автобус за София

Свищов и румънския град Кълъраш със съвместен проект

По повод на трета покана за набиране на проектни предложения за кандидатстване по Програма „Interreg V-A Romania-Bulgaria“ 2014-2020 г, община Свищов съвместно с община Кълъраш, Румъния подготви проектно предложение. С него двете общини ще кандидатстват до 15 май като допустим бенефициент по Програма INTERREG V-A Румъния – България 2014-2020 г.

В началото на тази седмица румънските партньори от Кълъраш посетиха Община Свищов, като израз на устойчивост в българо-румънските взаимоотношения. На срещата с кмета на Свищов Генчо Генчев, председателят на Общинския съвет и директорът на дирекция АПИОУПЕВ двете страни обсъдиха подробности по проектното предложение, касаещо приоритетна ос 1 – Добре свързан регион.

С този проект община Свищов има за цел рехабилитация на пътя между селата  Драгомирово и Овча могила. Името на проекта е: „Повишаване на трансграничната мобилност, чрез подобряване на третостепенни възли към TEN-T инфраструктурата и разработване и координиране на трансгранични транспортни системи” и отговаря на  Специфична цел 1.1: Подобряване на планирането, разработването и координирането на трансгранични транспортни системи за по-добри връзки с транспортната мрежа TEN-T.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.