Жълт код за поледици в 9 области в страната

Цветан Цветанов: 800 са гражданите от Западните Балкани, които са се сражавали за ИДИЛ

Григор остава четвърти в света, тренира полугол за следващия турнир в Маями

Рублата поскъпна след изборите в Русия

Габрово става столица на магията Над 100 магове от 9 държави ще покажат своите таланти на “Магична Среща Златна Котка 2018”

Принц Хари без предбрачен договор Вярвал, че бракът му ще е продължителен

Енергия за 90 км/ч Култовият дребосък Isetta се възражда на ток

Търговската война на Тръмп Заетостта в американската икономика няма да се повиши, но ще растат цените на много стоки и услуги

Обречените усилия на госпожа Габриел

Агенцията по вписванията в София няма да работи с клиенти заради авария

Цветанов: Западните Балкани са акцент в работата на Европол (НА ЖИВО)

Във Враца започва повторният оглед на щетите от ураганната буря

Нено Димов: Протестите за Пирин са политическа кампания, която ще продължи до изборите

Шефът на Европол: 30 хиляди са потенциалните терористи в Европа

Битката между Русия и Запада на територията на България От перестройката до днес тя мина през пет етапа

Свищов и румънския град Кълъраш със съвместен проект

По повод на трета покана за набиране на проектни предложения за кандидатстване по Програма „Interreg V-A Romania-Bulgaria“ 2014-2020 г, община Свищов съвместно с община Кълъраш, Румъния подготви проектно предложение. С него двете общини ще кандидатстват до 15 май като допустим бенефициент по Програма INTERREG V-A Румъния – България 2014-2020 г.

В началото на тази седмица румънските партньори от Кълъраш посетиха Община Свищов, като израз на устойчивост в българо-румънските взаимоотношения. На срещата с кмета на Свищов Генчо Генчев, председателят на Общинския съвет и директорът на дирекция АПИОУПЕВ двете страни обсъдиха подробности по проектното предложение, касаещо приоритетна ос 1 – Добре свързан регион.

С този проект община Свищов има за цел рехабилитация на пътя между селата  Драгомирово и Овча могила. Името на проекта е: „Повишаване на трансграничната мобилност, чрез подобряване на третостепенни възли към TEN-T инфраструктурата и разработване и координиране на трансгранични транспортни системи” и отговаря на  Специфична цел 1.1: Подобряване на планирането, разработването и координирането на трансгранични транспортни системи за по-добри връзки с транспортната мрежа TEN-T.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.