Сводник държал момиче на верига с катинар (ОБЗОР)

Една от снимките, с които Запрян издирвал Даниела из Пловдив.

Полицията задържа Запрян Стоянов (30 г.) от Пловдив, след като 17-годишно момиче се оплака, че е държано в дома му на верига с катинар. Засега районната прокуратура е повдигнала обвинения на мъжа само за противозаконно лишаване на непълнолетна от свобода. Криминали­стите обаче не изключват той да е свързан със сутеньорски банди в Пловдив и Пазарджик.

От вторник Запрян Стоянов започнал да лепи из града под тепетата снимката на Даниела Кавалджиева. През декември момичето избягало за 12-и път от социален дом. Било пратено там, защото майката починала, а бащата го биел. Запрян твърдял, че Даниела му е приятелка и живеела при него. По думите му на 30 януари била отвлечена от бандити с мерцедес с пазарджишки номера.

Когато ченгетата започнали разследване за т.нар. отвличане на Даниела, стигнали до другото 17-годишно момиче. То твърдяло, че два дни Запрян го държал насила в дома си. Увивал на ръката му верига, която заключвал с катинар за рамката на леглото.

Издирването на Даниела продължава, като засега не се изключва версията, че тя е избягала от Запрян при други сутеньори.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.