Св. Синод помага на онкоболни деца с кампания

На 30 май 2019 г. с благословението на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и по решение на Св. Синод Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил, ръководител на Културно-просветния отдел при Св. Синод, ще открие поредната изложба от благотворителната синодална кампания "ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА". Кампанията с благотворителна изложба има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Клиника по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, гр. София.

Художниците и фотографите в изложбата са деца и ученици – лауреати на синодалния Национален конкурс „Възкресение Христово” през последните няколко години. Даренията могат да бъдат пускани в Кутията на Доброто (на рецепцията на х-л „Интерконтинентал“) или превеждани по банков път.

Откриването е на 30 май (четвъртък) от 17:30 ч. във фоайето пред Балната зала на хотел „Интерконтинентал” (пл. „Народно събрание“ № 4, София).

Партньор е хотел „Интерконтинентал”, както и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография. Изложбата и кампанията продължават и през м. юни 2019 г. без фиксиран край!

За дарения по банков път:

“УниКредит Булбанк” - клон София Батенберг,

Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF

Получател: Българска Патриаршия Св. Синод

IBAN: BG74 UNCR 7000 1521 4626 53

Основание за плащане: КАМПАНИЯ “ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА”

Коментари

Задължително поле