Товарен автомобил блъсна излязла внезапно на платното каруца При удара конят е умрял на място, няма пострадали хора

Ед Шийран имал само 2-ки по музика в колежа

Клошар подпали покрив, съседи гасиха огъня сами

Експерт: Розовото фламинго вече не е необичайна гледка в България

Пожари изпепелиха лек автомобил и селскостопанска постройка Пламъците са засегнали и необитаема къща в свищовското село Алеково

Пищните форми на Клои Кардашиян

Повдигнаха обвинение на майката на починалото бебе в село Падеш

13 с интерес към АЕЦ „Белене“, 7 искат да са инвеститори

Световен отровител 19 със серен двуокис е България (обзор) 350 000 тона от отровния газ изхвърлила страната ни в атмосферата през 2018 г.

Кейти Холмс и Джейми Фокс се разделиха

Засипват с пръст старото сметище на Свищов

Премиерът Борисов към министъра на външните работи на Йордания: Убеден съм, че настоящото посещение ще даде нов тласък в нашите двустранни връзки

Арестуваха мъж, предлагал фалшиви здравни книжки на работници в Слънчев бряг 20-30 лева вървял пакетът здравни документи

Фин прах от африканските пустини минава над страната ни Запрашването ще е най-значително в сряда

Сдружение „Варна – Европейска младежка столица“ се финансира със 100 000 лева от общината

Общинската финансова подкрепа за сдружение „Варна-Европейска младежка столица“ е 100000 лв., които се предоставят за разплащане на административни разходи до 1 март 2017 г.

Това беше отчетено на общото събрание на сдружението, съставено от 24 неправителствени организации и новоприети още две. Извън финансовото подпомагане от община Варна е заложено да бъдат привлечени допълнително 80 000 за тази година и 1.2 млн.лева за 2017 г. , когато Варна ще е европейска младежка столица, като парите ще дойдат от корпоративно финансиране, проекти и национални програми.

Сдружението трябва да се отчита за начина за разходване на средствата на всеки два месеца. Председателят на сдружението Биляна Раева представи предложение за създаване на Академия за черноморски младежки политически лидери в рамките на Черноморски младежки център-част от програмата на Варна 2017.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.